Něco o mně

Ahoj,

jmenuji se Antonín Pospíšil a snažím se lidem dělat pobyt na internetu příjemnější, přínosnější, snazší a v neposlední řadě také výdělečnější. Moje profese, i díky tomu, že často pracuji sám, nebo ve velmi malých týmech, se nedá shrnout do jedné či dvou zkratek, takže jich používám hned několik. Například UX, UI, GUI, IxDA apod. Slovní pojmenování mé každodenní pracovní činnosti je pak třeba grafický designer, tvůrce drátových modelů a interaktivních prototypů, spisovatel projektových analýz a zadávací dokumentace k firemním webům, e-shopům nebo mobilním aplikacím. Jeden by staromódně řekl, že tedy asi nakonec budu webdesigner!

Mimo to, mám-li nutkavý pocit, že už toho vím nějak moc, jednou za čas chodím školit a předávat své tvrdě nabyté know-how v rámci Medio Akademie.

Kromě tohohle blogu mám ještě svoje online portfolio, profil na NaVolnéNoze, účet na Twitteru, InstagramuLinkedin a Dribbble. Protože si ale nejvíce cením času se svou rodinou, rád sportuji a mám i nějaké ty koníčky, tak se další moje online účast moc nekoná.

Pokud chcete spolupracovat, nebo máte jen dotaz či přání, tak se nebojte a napište mi na můj e-mail.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>